Головна :: Всі івенти :: #НАШАПКУ
#НАШАПКУ
09 Травня Четвер
18:00 Початок
Безкоштовні Ціна квитка

9 травня у благодійному проєкті #НаШапку легенда української джазової сцени – Ігор Закус, презентує свій новий альбом “I’m Alive” та допоможе зібрати кошти на на кістокві імпланти для наших поранених.

Ігор Закус — артист, чия музика завжди надзвичайно чутлива, часто вразлива, просякнута духовністю. Для нього завжди найголовнішим є мелодія, що розповідає історію; звуки електричних та акустичних інструментів, покладені на колоритний ґрув — це мова, якою він доносить свої думки, оповідає про почуття та досвід.
Оскільки Закус безнадійний оптиміст, його музика незмінно світла, і навіть найсумнішу історію він розповість із теплою усмішкою. Квінтесенцією такого світогляду музиканта став своєрідний гімн життю, альбом I’m Alive — вкрай емоційні історії, переживання під час війни. А протистояти злу здатні саме віра, надія та любов, якими сповнений альбом. Колосальної виразності музиці I’m Alive додають нові друзі — виконавці, які грають із Закусом. Вони не лише справжні майстри, а й люди, які щиро повірили в цю історію, відчули, розділили її з автором, зрештою, зробили також своєю.

У цей вечір на сцені гратимуть:
Ігор Закус – акустичний бас
Віктор Павелко – тенор-саксофон
Денніс Аду – труба
Юрій Шепета – піано
Костянтин Івчук – гітара
Дмитро Литвиненко – барабани

#НаШапку – Серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців.
Традицію розпочав волонтерський центр “Фролівська 9/11”для підтримки переселенців війни та добробатів, який переформатувався у фонд «СВОЇ» для опіки за переселенцями та для допомоги в COVID-19. Нині нові виклики: допомога пораненим, переселенцям та паліативним хворим.

Команда БФ «СВОЇ» допомагає закуповувати кісткові імпланти, допомагає лікарням, підтримує паліативних хворих України.

Донат #НаШапку онлайн на сайті фонду «СВОЇ»: https://svoyi.org.ua/nashapku/
FB #НаШапку: https://www.facebook.com/NaShapku
Telegram #НаШапку: https://t.me/nashapku

На цьому тижні
Our top menu items
CURLY G DUO
TOKYO live band
MORE DUO
JUST FEEL DUO
JOLLY BAND
Kudasov Band