Головна :: Всі івенти :: БЛЮЗОВА СЕРЕДА. MUDDY WATERS BY YAROVENKO BLUES BAND
Muddy Waters Blues Legend
BY YAROVENKO BLUES BAND
30 Жовтня Середа
18:00 Початок
від 350 Ціна квитка

30 жовтня Pepper’s Club — Muddy Waters Blues Legend.

Muddy Waters — безсумнівно, ікона блюзу. Один із найвидатніших і найхаризматичніших музикантів ХХ століття, чий вплив на блюз та музику загалом важко переоцінити. Його унікальний стиль визначив розвиток жанру, а його творчість залишила незгладимий слід у музичній історії.

На сцені Pepper’s Club Yarovenko Blues Band перенесе вас у світ автентичного блюзу, виконавши легендарні композиції, з якими Muddy Waters закарбував своє ім’я в історії. У вас буде можливість почути безсмертні хіти: Hoochie Coochie Man, Mannish Boy, Got My Mojo Working, I’m A King Bee, Forty Days And Forty Nights.

Це вечір, повний ритмів, драйву та неперевершеної атмосфери. Приходьте і відчуйте магію блюзу, який звучить по-справжньому!


З радістю оголошуємо про нову серію блюзових вечорів у Pepper’s Club! Ці події — чудова можливість для всіх, хто любить якісну музику та невимушену клубну атмосферу. Фірмові ритми, майстерні виконавці та незабутній настрій чекають на кожного гостя.

Відкладіть буденні справи та пориньте у світ блюзових мелодій, насолоджуючись чудовими напоями та теплою компанією. Середа в Pepper’s стане особливою завдяки живій музиці, приємному спілкуванню та справжньому духу блюзу.

Запрошуємо вас приєднатися до нас для вечора, який залишить по собі найкращі спогади!