Головна :: Всі івенти :: Триб’ют шоу “Depeche Mode”
Триб'ют шоу "Depeche Mode"
від гурту EltonClapton
27 Жовтня Неділя
19:30 Початок
Безкоштовні Ціна квитка

27 жовтня в Pepper’s Club відбудеться незабутнє триб’ют шоу, присвячене легендарному гурту Depeche Mode. Відомий гурт EltonClapton та їхній харизматичний лідер-вокаліст Ігор Петров запрошують вас поринути у світ електронної музики, яка змінила покоління.

Гурт EltonClapton, відомий своїми високоякісними виступами та неперевершеним відтворенням класичних хітів, готує для вас особливу програму. Вечір обіцяє бути наповненим улюбленими композиціями Depeche Mode, такими як “Enjoy the Silence”, “Personal Jesus”, “Just Can’t Get Enough” та багатьма іншими. Ігор Петров, чий потужний голос та сценічна харизма заворожують публіку, обіцяє створити справжнє музичне свято.

Не пропустіть можливість пережити емоції та атмосферу концертів Depeche Mode разом з EltonClapton.

********

EltonClapton – колектив професійних музикантів, які своєю творчістю віддають данину поваги класичним рок-гуртам. В їхньому репертуарі – хіти легендарних артистів, а виступи завжди вирізняються високою якістю виконання, особливою атмосферою та запам’ятовується надовго.

Вокаліст гурту Ігор Петров – талановитий артист, відомий своєю майстерністю виконання та глибоким проникливим голосом. Його виступи завжди наповнені енергією та емоціями, що робить його одним з найпопулярніших виконавців у жанрі триб’ют.

Приходьте та насолоджуйтесь музикою, яка об’єднує серця!

На цьому тижні
Our top menu items
Pentagon
REAL live band
JOLLY BAND
Good Vibes Duo